DE ONBETAALBARE MAGISCHE 28 DAAGSE PLUS

Naast de ultieme uitdaging onderga je twee innerlijke reizen om de verborgen saboteurs die  jou verhinderen om te manifesteren op te ruimen en te vervangen door gezonde overtuigingen die je helpen om op alle niveaus overvloed te manifesteren.

NO EGO REIS

Tijdens de No Ego reis ga je diep in de waarheid duiken en pijnlijke identiteit vergissingen blootleggen die de oorzaak zijn van alle ellende in je leven. Door tijdens de reis door met je eigen ego pijn en –patronen te werken kun je jezelf ervan bevrijden. In onze jeugd hebben we geleerd om deze 'muurtjes' om onszelf heen te zetten. De innerlijke reis wijst de weg naar het oplossen van beperkende gewoonten en conditioneringen. Je ontdekt je diepste drijfveren en vergroot je vrijheid. Ego strippen levert een belangrijke bijdrage aan het vergroten van zelfvertrouwen, het optimaliseren van communicatie en het ontwikkelen van authenticiteit. Ruimte om jouw unieke talenten te laten groeien. Je gaat naar huis met veel stof tot nadenken. 

MANIFESTATIE REIS  

Welke overtuigingen liggen ten grondslag aan ons leven, waarom kunnen andere mensen in volle overvloed leven en wij niet? Elk onvermogen om niet in overvloed te kunnen leven is het resultaat van geestelijke conditionering. Maar helaas verdwijnen geestelijke obstakels niet zomaar door alleen maar te denken of te wensen dat het anders zou zijn. Vaak blijkt het noodzakelijk om de cel herinnering te schonen van deze oude overtuiging. Tijdens de diepe en krachtige  innerlijke reis heel je jezelf van je beperkende overtuigingen. Wanneer deze grote schoonmaakactie in jou heeft plaats gevonden, komt er ruimte om jouw onmetelijke potentieel te leven in dat gebied van jouw leven.