Mijn naam is  Karin van Eis, een beetje vreemd maar niet gevaarlijk!
Geboren in het jaar van de tijger en sterrenbeeld weegschaal

Ik woon samen met vier poezen: Bommel, Dushi, Hidden en Snoepie,
twee kippen genaamd " De Tokkies" en
mijn twee grote vriendinnen de honden Lobke & Zwelgje in Leeuwarden.


MIJN ZOEKTOCHT
Ik de loop der jaren ben ik elke uitdaging die op mijn pad is gekomen aangegaan: ik ben begonnen met Reiki I & II. De methode van helen en energieoverdracht spreekt me aan en niet veel later start ik met de vierjarige HBO opleiding tot Psycho-Spiritueel therapeut. In mei 2000 ben ik hiervoor geslaagd. Het pad leidt me verder naar de school voor Praktische Filosofie & Spiritualiteit, alwaar ik acht jaar lang met veel plezier en liefde de rol van tutor heb mogen vervullen en me heb verdiept in non-dualiteit. Daarbij heb ik workshops, trainingen, helende reizen en andere technieken uit de Oosterse en Westerse cultuur gevolgd. Deze trainingen en studies richten zich op bewustwording, zingeving en gezondheid op een natuurlijke, geïntegreerde manier zoals The Work van Byron Katie, De Sedona Methode, Somatic Experience, Familie opstellingen en Helende Reizen. Stuk voor stuk zijn dit krachtige methoden om tot zelf-heling te komen.

In april 2013 start ik de opleiding van Brandon Bays tot Journey  Practioner en tijdens de processen ben ik door diepe dalen gegaan en heb ik kennis gemaakt met de kwetsbaarheid van het mens zijn. Dit heeft me bewust gemaakt van het feit dat fysieke en emotionele klachten  veelal ontstaan omdat we niet meer in verbinding staan met onze essentie. Ik leefde volledig vanuit mijn hoofd en heb geleerd om te luisteren naar de fluistering van mijn hart.

HOE "THE MAGIC" MIJN KOERS VERANDERDE.
De koers van mijn leven veranderde pas echt drastisch toen ik in 18 januari 2016 in aanraking kwam met het boekje The Magic. 28 dagen lang verschillende opdrachten, allen gericht op dankbaarheid. Mijn leven vulde zich ineens met allerlei mooie ervaringen, dankbare gevoelens en een diep gevoel van liefde voor mezelf en mijn medemens. Een levens veranderende transformatie waar ik nog dagelijks profijt van ondervind.  Ik voel me volledig vrij om nieuwe herinneringen te maken  en positieve ervaringen te creëren. Tegenwoordig geef ik als inspiratie coach individuele training van de onbetaalbare Magische 28 daagse. 

WIE BEN IK NU
Ik ben een vrije geest en uitgegroeid tot een vrouw die in haar kracht staat en verantwoordelijkheid neemt voor haar leven, die mensen vrij kan laten, maar helpt als daar een vraag toe is. Ik ben een vrouw die eerlijk is en oprecht, die geniet van elk moment op deze prachtige aardbol, een levenskunstenaar en een levensgenieter met een voorliefde voor Moeder Aarde en al haar bewoners. 

Ik kan je helpen om een keuze te maken om anders in het leven te staan, het leven opnieuw te ontdekken ditmaal vanuit overvloed, liefde en dankbaarheid.