Gastenboek

Hubertus Bahorie
09-08-19 01:28:48
Hoe kun je de lucht bezitten, besteld bij Bol, wilde maar niet binnenkomen. Na contact met Vrouwtje Twinkel en Bol zijn de aanschafkosten teruggestort. Wat blijkt nu; de vervoerder heeft het pakketje bij een buur in de bus gegooid zonder bij ons een briefje achter te laten. Vrouwtje Twinkel bleek het boek - ondanks vakantie - meteen op de bus te hebben gedaan. Het pakketje zag er goed uit en toen ik aanbood om alsnog de kosten te vergoeden, kreeg ik te horen dat het oké was zo. Dat verdient oprecht waardering! Hartelijk dank voor het boek, ik ben er erg blij mee en... chapeau voor de service! Met vriendelijke groet, HB
Jesse Jesse Peterson
16-05-18 15:19:18
Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie? ik garandeer je 24 uur leengoedkeuring neem nu contact met ons op voor meer informatie info@­interventionmortgageloan­.com
Belinda Scholten
04-05-17 17:55:27
26 oktober 2016

KOLOMMEN: 1
Het stond al een tijdje op mijn verlanglijst, een helende reis. Niet met een specifiek doel maar om het te ervaren, ik had er mooie verhalen over gehoord en wilde het wel ervaren. Karin stelde voor om in plaats van een helende reis een manifestatie reis te doen. We kozen voor het onderwerp geld. Ik ben daar met een boel beperkende overtuigingen in opgevoed. De kennis voor het leven in overvloed had ik wel opgedaan en ik zag waar ik mijzelf nog wel eens beperk, dus dat werd het thema: financieel overvloed. Zonder enige voorstelling ging ik het avontuur aan. Ik ben een echte denker en schoot regelmatig in mijn hoofd i.p.v. het antwoorden uit gevoel. Karin wist dat toch iedere keer weer te draaien zodat dat ik weer bij mijn gevoel kwam. Ik hoorde mij zelf op een gegeven moment antwoorden geven die ik zelf rationeel niet zo bedacht zou hebben. Dit verwonderde mij. Na de reis was het mij ook wel genoeg. Het was toch behoorlijk intensief. Tijdens mijn fietstocht naar huis, kwamen er sceptische gedachten boven, waar ik zelf wel om moest lachen omdat ik ook healing sessies geef. Nu 3 weken later kan ik zeggen dat niet alleen de reis op zich een bijzondere ervaring is maar dat er daadwerkelijk iets is verandert. Ik kan boodschappen doen zonder prijzen te vergelijken en ik kan iets kopen omdat ik weet dat het goed is zonder mij daar ook maar schuldig over te voelen. Dus naarst de kennis die in had is het nu geïntegreerd in mijn zijn en voel ik ook daadwerkelijk de overvloed die ik op financieel vlak heb. Dank je wel voor de bijzondere ervaring lieve Karin en ik ben zeer dankbaar voor het gevoel van verlichting rond het onderwerk geld. Ik geniet dagelijks van de omslag die heb in mijn gevoel heeft gebracht!

Belinda Scholten
http:­//­www.­belindascholten.­nl
Piet Gorsel
04-05-17 17:53:58
Hallo Karin,

Laat ik beginnen met dat ik nog veel aan de reizen gedacht heb en het een bijzondere ervaring vond om een aantal helende reizen met je te maken. In de eerste plaats heb je me meer inzichten gegeven in de overtuigingen en patronen die in mijn persoon vast zaten. Ten tweede heb je me handvaten gegeven om daar ook daadwerkelijk in te kunnen veranderen.

Ik heb momenteel meer rust in mijn lichaam, dan voordat ik bij je kwam. Ik ben een gevoelsmens en dingen zullen me emotioneel blijven raken. Ik merk echter wel dat ik minder snel uit balans raak, minder gefrustreerd wordt, beter met teleurstellingen om ga, als iets tegenzit of als iets niet gaat zoals ik graag zou willen. Door dankbaar te zijn en weer liefde te voelen, lukt het al een stuk beter om bij mezelf te blijven.

Het aangeven van mijn grenzen vind ik nog steeds lastig, hoewel het al veel beter gaat dan voor de reizen. Toch merk ik dat er wel degelijk een veranderingsproces in mij aan de gang is, waardoor ik me weer wat krachtiger ben gaan voelen. Ik kan de dingen beter een plekje geven, zonder in allerlei gedachtegangen en scenario’s te vallen en te zijn wie ik ben. Het machteloze gevoel en de loyaliteitsstrijd die ik altijd in me heb gehad heb ik van jou geleerd te “omarmen” en “verzachten”.

Ik ben perfectionistisch ingesteld en een denker. Toch heb ik het gevoel dat ik de dingen minder ernstig serieus neem en dat ik beter ben gaan relativeren, iets wat ik eigenlijk nooit echt kon. Dit geeft me inderdaad meer rust en ruimte, wat vooral heel fijn voelt. Natuurlijk heb ik mijn mindere dagen, maar zie dan gelukkig ook weer de positieve kanten. Ik merk dat ik meer in het hier en nu zit en de dingen met meer aandacht doe. Dat voelt echt als een verrijking, ook naar mijn gezin toe!

Ik ben je daarom erg dankbaar voor de helende reizen die we hebben gemaakt.

Groetjes en liefs,

Piet.