DE REIS NAAR BINNEN

Traject 1 is een kennismakingstraject bestaande uit 3 Journey processen:
  

EMOTIONELE REIS

FYSIEKE REIS

LEVENSDOELREIS

 

EMOTIONELE REIS

U zit in de veilige ruimte van mijn praktijk en we beginnen de reis met een korte ontspanningsoefening. U wordt gevraagd om uw lichaam te scannen met het oog op verkramping, spanning of een soortgelijk gevoel. Vanaf dat moment is elke emotie welkom. U wordt hierin door mij op een liefdevolle manier begeleid. Daar waar nodig zal ik vragen stellen die u kunnen helpen uw eigen innerlijke wijsheid aan te boren. Gedurende de reis lossen innerlijke blokkades en spanningen op en ontstaat er een diep gevoel van innerlijke rust. Vanuit deze prachtige "Zijns" toestand laten we een kampvuur ontstaan en nodigen we die mensen uit waarmee we nog een "appeltje te schillen hebben". Door middel van een innerlijke dialoog krijgt u de mogelijkheid om alle oude pijn uit te spreken en tot vergeving te komen. Dit proces draagt de kracht in zich om de opgeslagen cel-herinneringen te helen.

FYSIEKE REIS
Een fysieke reis is een geleide visualisatie. Het is een waar avontuur, voor zowel kinderen als volwassenen. Op een speelse en luchtige manier gaan we op ontdekkingsreis door het lichaam op zoek naar de herinneringen die gezorgd hebben voor fysieke of emotionele blokkades. Tijdens een kampvuur proces maken we het mogelijk deze blokkades op celniveau te schonen. Het vergevingsproces is een belangrijk onderdeel tijdens alle innerlijke reizen. Een fysieke reis is een reis om nooit meer te vergeten!

LEVENSDOELREIS
Je ziel wordt vaak benoemd als de fluistering die je van binnen voelt en die je vertelt wat je met je leven zou moeten doen. Maar niet iedereen heeft contact met deze fluistering, soms omdat de stem van het ego eenvoudigweg te luid is geworden. Tijdens deze  innerlijke reis maken we contact met het zielsverlangen waardoor je een dieper besef krijgt van jouw oorsprong en levensdoel. Volgens mij is niets zo belangrijk als beseffen wat je levensdoel is, simpelweg achterhalen wat het leven voor jou in petto heeft.