Welkom op deze pagina.

Deze pagina is niet toevallig op je pad gekomen. Kennelijk is het voor jou tijd om te stoppen met het overal zien van macht en kracht behalve in jezelf. De tijd is gekomen voor een blik naar binnen en af te rekenen met beperkende gedachten en overtuigingen. Het is tijd om te stoppen met je leven te zien als een reeks toevalligheden waarop je zelf geen invloed hebt. Volgens de Wet van Aantrekkingskracht heb je alles wat jou overkomt zelf gecreëerd: daarom ben je ook verantwoordelijk voor wat jou overkomt! Als jij je eenmaal dit inzicht eigen hebt gemaakt dan kun je starten met het manifesteren van wat jij graag wilt dat jou overkomt. Je verandert je omgeving en je omstandigheden door je wensen aan het Universum duidelijk te maken met behulp van je eigen intentiekracht. Waar ben jij dankbaar voor en waarvan wil jij meer ervaren? De ultieme uitdaging duurt 28 dagen en is een leuke en intensieve manier om in contact te komen met een diep intens gevoel van dankbaarheid. Bovendien zal je gaan merken dat er steeds mooiere dingen op jouw pad komen. Ga jij mee op avontuur? 

Tijdens de 1 op 1 coaching neem ik je mee op reis samen met het boekje “The Magic”. Ik daag je 28 dagen uit om je focus te richten op dankbaarheid ongeacht de omstandigheden waarin je verkeert. We hebben dagelijks telefonisch contact om de opdrachten van die dag door te nemen. Tijdens dit gesprek zal ik je verdiepende vragen stellen, zodat jij je meer bewust raakt van je onbegrensde keuzemogelijkheden. Je zult op eenvoudige wijze ontdekken, dat jij de scriptschrijver van jouw leven bent, jij bepaalt je denken en niemand anders!  Ik help jou je mindset zo te veranderen dat je steeds meer synchroniciteit gaat ervaren. Je gaat ontdekken dat dankbaarheid je leven op een aangename manier gaat beïnvloeden.

VRAAG; Waarom heb ik hier coaching bij nodig? Kan ik het niet alleen?

Natuurlijk kun je het alleen doen, maar de ervaring leert dat het ego zo krachtig is dat de kans bestaat dat je na verloop van tijd stopt met de oefeningen. Het is namelijk een totaal ander manier van denken dan je gewend bent. Het is een soort van mechanisme in je denksysteem die ter discussie wordt gesteld, waardoor er een innerlijk verzet ontstaat gebaseerd op oude overtuigingen. Het ego is namelijk gebaseerd op af gescheidenheid (illusie en onmogelijkheden), terwijl de oefeningen van de Magic gebaseerd zijn op eenheid, mogelijkheden en dankbaarheid. 

Het resultaat van deze 1 op 1 coaching is onbetaalbaar en niet in geld uit te drukken. Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn, je zult ontdekken dat de nieuwe gezonde mindsets een einde maken aan elke vorm van lijden en je zult een wereld ontdekken die eerst voor je verborgen was. De wereld van mogelijkheden, overvloed, dankbaarheid en diepe gevoelens van liefde voor jezelf, het leven en je medemens. Het is het grootste cadeau wat je aan jezelf kunt geven, want je bevrijdt de liefde in jezelf door dankbaar te zijn voor het leven en de mensen om je heen.

Karin

Er komt binnenkort weer een plekje vrij!

Durf jij de ultieme uitdaging extra aan?  
De ultieme uitdaging extra