MAGISCH LEVEN 

Traject 3 is een jaartraject speciaal ontworpen voor mensen met
depressie en/of trauma.
De journey processen zijn op maat gemaakt.

 

MAAND 1 & 2
Binnen twee maanden ontvang je vier gemaakte Journey processen zodat je een voorproefje krijgt van de emotionele vrijheid die je kunt ervaren. 

MAAND 3 & 4
We starten het traject "De onbetaalbare 28 daagse". Deze 28 dagen hebben we dagelijks telefonisch  of Skype contact. Je leert te kiezen voor dankbaarheid in plaats van lijden. Na de 28 dagen onderga je een manifestatiereis om je van eventuele verborgen saboteurs te verlossen middels een speciaal hiervoor ontwikkeld Journey proces.

1e EVALUATIE GESPREK.

MAAND 5 & 6 
Het Enneagram wordt introduceerd en je krijgt een No Ego reis om er achter te komen welk persoonlijkheidstype jou drijft.   

Het Enneagram is een eeuwenoud model. De naam betekent in het Grieks zowel 'negen punten' als 'beweging'. Het Enneagram beschrijft negen verschillende types mensen. Ze onderscheiden zich door patronen in hun denken, voelen en doen. Het Enneagram vertelt je iets over je zwakke en sterke punten en je drijfveren. Het wordt daarom ook vaak door Journey practioners gebruikt om meer inzicht te krijgen in de cliënten die ze begeleiden tijdens verschillende trajecten. Kennis van het Enneagram zorgt voor begrip en compassie voor jezelf en je medemens. Het Journey proces wat hier bij hoort heet de No Ego  

2e EVALUATIE GESPREK

MAAND 7 & 8
Gaan we onderzoeken hoe we in contact kunnen komen met onze scheppingskracht, het zaadje in ons! Bereidwilligheid en moed zijn de komende twee maanden de voorwaarden. We gaan alle gebeurtenissen en ontmoetingen in je leven gebruiken als een uitdaging om jezelf onder de loep te nemen. Je krijgt gedurende twee maanden diverse opdrachten die te maken hebben met willen, besluiten en verantwoordelijkheid nemen. 

3e EVALUATIE GESPREK

MAAND 9
We nemen een maand afstand, er is geen contact. Je krijgt de opdracht om 21 dagen een meditatie te volgen en de bijbehorende opdrachten te vervullen. 

MAAND 10, 11 & 12
Je ondergaat een levensdoel reis om te ontdekken waarom je hier bent, wat je doel is. We gaan samen een traject opstarten met doelen, zodat je de komende tijd duidelijke richtlijnen hebt die er voor kunnen zorgen dat je vanuit een gezond evenwicht tussen hart en hoofd kunt leven.  

4e EVALUATIE GESPREK

We evalueren de afgelopen periode en je krijgt tips en trucs om de emotionele vrijheid die je inmiddels ervaart te bewaken.. 

Er bestaat de mogelijkheid om tijdens dit uitgebreide traject nauw samen te werken met een SE therapeut en Osteopaat.