HEEL JEZELF

Traject 2 is een combinatie van 5 verschillende Journey processen
 en de onbetaalbare magische 28 daagse. 

EMOTIONELE REIS

FYSIEKE REIS

LEVENSDOEL REIS

MANIFESTATIE REIS

NO EGO REIS  

 

 

 

Heel jezelf is een traject van zes maanden. 
We starten met de eerste drie processen. (traject.1) 
Daarna volgt de onbetaalbare 28 daagse per telefoon of Skype.
Vanuit dit verruimde bewustzijn volgen de twee laatste Journey processen.
Het is een prachtig traject dat leidt tot een dieper begrip van jezelf 
omdat je instrumenten aangereikt krijgt die je bewustzijn verruimen, 
wat zowel gedragsverandering creëert als ook emotionele vrijheid.

 

 

MANIFESTATIE REIS
Welke overtuigingen liggen ten grondslag aan ons leven, waarom kunnen andere mensen in volle overvloed leven en wij niet? Elk onvermogen om niet in overvloed te kunnen leven is het resultaat van geestelijke conditionering. Maar helaas verdwijnen geestelijke obstakels niet zomaar door alleen maar te denken of te wensen dat het anders zou zijn. Vaak blijkt het noodzakelijk om de cel herinnering te schonen van deze oude overtuiging. Tijdens de diepe en krachtige  innerlijke reis heel je jezelf van je beperkende overtuigingen. Wanneer deze grote schoonmaakactie in jou heeft plaats gevonden, komt er ruimte om jouw onmetelijke potentieel te leven in dat gebied van jouw leven.   

 

NO EGO REIS
Tijdens de No Ego reis ga je diep in de waarheid duiken en pijnlijke identiteitsvergissingen blootleggen die de oorzaak zijn van alle ellende in je leven. Door tijdens de reis door met je eigen ego pijn en –patronen te werken kun je jezelf ervan bevrijden. In onze jeugd hebben we geleerd om deze 'muurtjes' om onszelf heen te zetten. De innerlijke reis wijst de weg naar het oplossen van beperkende gewoonten en conditioneringen. Je ontdekt je diepste drijfveren en vergroot je vrijheid. Ego strippen levert een belangrijke bijdrage aan het vergroten van zelfvertrouwen, het optimaliseren van communicatie en het ontwikkelen van authenticiteit. Ruimte om jouw unieke talenten te laten groeien. Je gaat naar huis met veel stof tot nadenken. 

Wil jij zicht hebben op je persoonlijkheidsstructuurtype van de No Ego reis en weten wat je drijfveren zijn, kijk dan eens op:  https://www.eclecticenergies.com/